Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν μακέτα (όπου ίσως χρειάζεται), ΦΠΑ και μεταφορικά.

Γραφιστικές Εργασίες & Κόστος Έκτύπωσης

– Όλα τα είδη τυπώνονται με μεταξοτυπία, sublimation, θερμομεταφορά. Το κόστος εκτύπωσης εξαρτάται από τον αριθμό των χρωμάτων ή της πολυχρωμίας, το είδος και την ποσότητα αυτού.
– Στα μεταλλικά είδη εκτός από εκτύπωση μπορεί να γίνει και χάραξη, που είναι και το συνηθέστερο. Το κόστος χάραξης εξαρτάται από το εμβαδόν της χάραξης και την πολυπλοκότητα του αρχείου.
– Στα υφασμάτινα είδη εκτός από εκτύπωση μπορεί να γίνει και κέντημα. Το κόστος κεντήματος εξαρτάται από τον αριθμό των βελονιών που θα χρειαστούν. Για την πρώτη φορά που θα κεντηθεί ένα αρχείο, επιβαρύνεστε με εφ’απαξ κόστος δημιουργίας κεντητικού προγράμματος, το οποίο δεν χρεώνεται πάλι σε περίπτωση κεντήματος με το ίδιο αρχείο και στο ίδιο μέγεθος.
Για ποσότητες μικρότερες των αναφερομένων σε κάθε είδος, υπάρχει ελάχιστο εκτυπωτικό, (χαρακτικό ή κεντητικό) κόστος, το οποίο όμως μπορεί να επιμεριστεί σε διαφορετικά είδη που θα τυπωθούν με το ίδιο αρχείο και στο ίδιο μέγεθος (πχ μπλούζες & τσάντες).
Σε κάθε περίπτωση αποστείλατε το αρχείο σας για κοστολόγηση. Τα αρχεία αυτά πρέπει να έχουν μορφή pdf.
Τα δείγματα χρεώνονται και αποστέλλονται μόνο με κούριερ.

Χρόνος Παράδοσης & Τρόποι Πληρωμής

Εξαρτάται από το είδος, την ποσότητα αυτού και την εποχή του χρόνου. Γενικά είναι έως 15 εργάσιμες (για τυπωμένα, χαραγμένα, κεντημένα είδη) και έως 5 εργάσιμες (για ατύπωτα) από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας.

Η επιβεβαίωση της παραγγελίας προϋποθέτει:
– επιβεβαίωση μέσω e-mail των κωδικών, χρωμάτων, μεγεθών, αρχείου αποτύπωσης λογοτύπου, στοιχείων τιμολογίου & στοιχείων τόπου παράδοσης.
– την τραπεζική κατάθεση
1. για συνολικό ποσό άνω των 400 €, προκαταβολή 65% του ποσού αυτού.
2. για μικρότερα ποσά προκαταβολή 100% του συνολικού ποσού.

Η παραγγελία παραδίδεται στην μεταφορική ή την κούριερ μια εργάσιμη μετά την πλήρη εξόφλησή της.
Λογαριασμοί καταθέσεων στο όνομα Νικολοπούλου Δήμητρα:
Εθνική Τράπεζα: GR6401107850000078501142273
Τράπεζα Πειραιώς: GR4401725150005515013525666

Αν η κατάθεση να γίνει από άλλη τράπεζα (εκτός των παραπάνω) θα πρέπει είτε να μας καταθέσετε επιπλέον 4€ από το συνολικό ποσό της παραγγελίας για έξοδα που μας παρακρατεί το τραπεζικό σύστημα ή μέσω e-banking, στην “επιβάρυνση εξόδων” να επιλέξετε “OUR”. Εάν καταθέσετε τμηματικά (προκαταβολή & εξόφληση) θα πρέπει να ακολουθήσετε την διαδικασία αυτή για κάθε κατάθεση.

Δείγματα

Τα δείγματα χρεώνονται και αποστέλλονται μόνο με κούριερ.

Ακυρώσεις, αλλαγές, επιστροφές

Ακύρωση παραγγελίας η οποία βρίσκεται στην διαδικασία παραγωγής (εκτύπωση, χάραξη, κέντημα) δεν είναι δυνατή και οι σχετική προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Διαφημιστικά είδη εκτός website

Εάν ψάχνετε είδη που δεν τα βρίσκετε στον ιστότοπό μας, τότε επικοινωνήσατε μαζί μας για προσφορά επειδή υπάρχουν αρκετά είδη ακόμα που δεν έχουν προστεθεί στον ιστότοπό μας.

Ευθύνη μεταφοράς

Η μεταφορά των παραγγελιών γίνεται με δική σας ευθύνη free on board.
Η αποστολή μικρών δεμάτων γίνεται μόνο με κούριερ.

Τραπεζικοί λογαριασμοί

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
GR6401107850000078501142273
Νικολοπούλου Δήμητρα

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR4401725150005515013525666
Νικολοπούλου Δήμητρα

Αν η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα (εκτός των ανωτέρω) θα πρέπει να μας καταθέσετε επιπλέον 4€ από το αρχικό ποσό της παραγγελίας για έξοδα που μας παρακρατεί το τραπεζικό σύστημα ή όταν κάνετε την κατάθεση, στην “επιβάρυνση εξόδων” να επιλέξετε “OUR”.